frenzypixelwar

TopDeGeek 99: veckans toppspel

Mer än en topp före hundradelen, och vi har fortfarande så många fantastiska fynd att visa dig. Sommaren drar långsamt sin båge och det grå är tillbaka, men kom inte i panik, vi har något att sätta tillbaka ditt leende med allt mer originella och galna spel, valda just för dig. Nu går vi !

Topp 5: Splitting – Kapitel 2https://www.zebest-3000.com/jeux/jeu-20754.html

Fångad i en parallell värld kommer din hjälte att leta efter en spegel för att kunna ändra dimension och därmed ses av de människor han kommer att träffa. Du kommer att behöva interagera med elementen omkring dig, för att nå dina mål mer eller mindre lätt. Många vändningar väntar på dig!

splittring2

Topp 4: Energy Bayhttps://www.gamingcloud.com/play/energy-bay.html

El revolutionerade vårt dagliga liv för länge sedan, och idag kan vi inte längre göra utan det för många enheter vi äger. I det här tomgångsspelet (strategi) måste du driva en telefon, en dator, en tv och mycket mer … Ge dem kraft!

energibåten

Topp 3: Frenzy Pixel Warhttps://www.jeux.org/jeu/frenzy-pixel-war.html

Landet är i krig, och ditt uppdrag är att gå med i den väntande helikoptern för att evakuera dig. Skjut dina fiender, hoppa från en plattform till en annan och samla framför allt alla guldmynt för att finansiera nya vapen eller uppgraderingar på dem du redan har.

frenzypixelwar

Topp 2: Videospel Trollface Questhttps://www.vajouer.fr/jeu/trollface-quest-video-games.html

Vårt troll är tillbaka. Har han blivit smartare sedan förra gången? Nej, inte riktigt … Med andra ord måste du än en gång göra ditt bästa för att förhindra att han skadas dumt. På de olika nivåerna måste du hitta en rad åtgärder för att utföra i rätt ordning. Lycka till !

trollfacequestvideospel

TOPP 1: Glitch Busterhttps://www.freewebarcade.com/game/glitch-buster/

Ditt program är fullt av buggar, du måste hitta dem för att bättre eliminera dem. Kontrollera en söt liten karaktär som måste hoppa från en plattform till en annan och möta sina fiender. Vi räknar med att du fixar programmet en gång för alla!

glitchbuster