Twitch Prime

Twitch tillkännager uppladdning av videor och Twitch Prime inte längre har reklam

Twitch tillkännagav flera nya funktioner över natten till glädje för användare som älskar onlineplattformen tillägnad videospel. Det finns två nya flaggskeppsfunktioner: videouppladdning och Twitch Prime.

twitch-prime

Spelare kan nu ladda upp videor, som de redan kunde göra på YouTube eller andra plattformar. Med den här tjänsten vill Twitch verkligen bli onlineplattformen par excellence för videospel och spelsändningar. Denna nya funktion erbjuds i öppen beta för tillfället. Det är också bra att notera att spelaren kommer att ha tillgång till verktyg för att redigera direkt på Twitch och ladda ner sina tidigare livestreamade spel.

Den andra annonsen är Twitch Prime. Med den här tjänsten får användare gratis gåvor i spelet (till exempel karaktärer, fordon, skinn och boosts för spel som Hjärtsten och Slå) varje månad och viktigast av allt inte längre har någon reklam på Twitch. De har också en gratis prenumeration på en kanal efter eget val var 30: e dag.

För att kunna njuta av Twitch Prime måste du ha Amazon Premium. Denna tjänst, som säljs 49 € / år (prenumerera genom att klicka här), ger 24-timmars leverans på Amazon, gratis och obegränsad lagring av foton i molnet och mycket mer. Hur relaterar detta sig till Amazon? Det är väldigt enkelt, Amazon har ägt Twitch sedan 2014.