Twitter söker lösning för avlidna användare innan inaktiva konton tas bort

Twitter förbereder ett alternativ för att inte se tweets med vissa ord

Flera användare på Twitter känner till trakasserier eller rasistiska kommentarer. Twitter vet detta och försöker göra vad som behövs när det behövs. Det sociala nätverket har för avsikt att gå längre genom att förbereda ett alternativ att förbjuda ord enligt Bloomberg. Således visas inte någon tweet som innehåller orden i fråga.

Twitter-logotyp

Ansträngningar har redan gjorts för att gå i denna riktning. För några månader sedan gjorde Twitter det lättare för användare att rapportera en användare. Ett team tar hand om detta 24/7. Sedan dess har användarna verkligen märkt några framsteg, men det finns fortfarande arbete att göra.

Verktyget för att förbjuda ord skulle vara under förberedelse för ett år nu, Twitter överväger hur integrationen kan göras och särskilt dess funktionalitet. Det måste faktiskt fungera och att användare inte kan kringgå det. På Instagram kan till exempel verifierade konton blockera ord i kommentarer, men vissa användare stavar fel för att kringgå systemet.

Det finns inget datum ännu för alternativet att förbjuda ord, men det kan göras inom de närmaste månaderna. Twitter vägrade att kommentera informationen, men noterade att det kommer att erbjuda viktiga uppdateringar för att hantera trakasserierna.