Twitter söker lösning för avlidna användare innan inaktiva konton tas bort

Twitter: foton, GIF, videor och mer beaktas inte längre i karaktärer

Låt oss gå till regeländringen för 140 tecken på Twitter. Från och med idag tas inte längre hänsyn till foton, videor, GIF, frågor och citerade tweets i de 140 tecken som har funnits på Twitter sedan lanseringen.

Twitter-logotyp

När vi tweetar ett foto till exempel kommer det alltid att vara möjligt att skriva 140 tecken. Tidigare var det bara möjligt att lägga till 116 eftersom fotot ansvarar för att skapa en länk och den här länken togs med i beräkningen. Så det är detsamma för annat innehåll.

Denna nyhet är inte en överraskning, meddelades det av Twitter under våren. Det sociala nätverket hade angett att lanseringen skulle ske “snart” utan att ge ett mer exakt datum. Det är nu en sak gjort som Twitter-meddelandet i en tweet.

Regeländringen för 140 tecken är på plats nu. Twitter konstaterar att lanseringen är gradvis men vissa kommer att ha det inom de närmaste timmarna. På mobilen kan öppning av multitasking, avslutning av Twitter-appen och öppning av den så småningom tvinga fram förändringen. Men återigen är det bäst att vänta de närmaste timmarna för att se till att du kan dra nytta av den nya regeln.