iPhone 7 schéma

Under 2017 kommer Apple att omforma iPhone helt

2017 nya iPhones med AMOLED-skärm

År 2017 skulle Apple utplåna det förflutna. En helt nydesignad iPhone borde se dagens ljus nästa år.

Det kommer självklart att vara nödvändigt att vänta till 2017 för att se ankomsten av en helt nydesignad iPhone. KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo får återigen panik på planeten Apple genom att leverera sina prognoser på framtida iPhones. Enligt hans information förbereder sig iPhone för att uppleva en riktig revolution 2017.

Apple kommer att antaAMOLED-skärm för sina smartphones ett år före sitt schema. Analytikern tror att framtidens iPhone kommer att ha en likhet med Galaxy S7 Edge. Smarttelefonen kommer att vara utrustad med en skärm med böjda kanter.

Det kommer dock inte att vara en kopia av Samsungs smartphone. För att skapa den här nya designen tar Apple iPhone 4 som utgångspunkt (vi tänker på Apples patent som visade skärmar inbäddade i smarttelefonkanten).

Ming-Chi Kuo ger oss information om storleken på iPhone. Apple skulle alltid se större med diagonaler från 4,8 tum till 5,8 tum.

Sista precision från analytikern, Apple skulle välja glas och inte keramik för baksidan av sin iPhone. De skulle vara lättare att modellera och skulle göra iPhone kompatibel med trådlös laddning.

Det här är bara rykten även om hans information kommer från analytikerstjärnan. Endast Apple vet verkligen vad som kommer att bli av iPhone.

Under tiden hariPhone SE precis kom ut ochiPhone 7 anländer i september.

Källa