Presse-citron

Var kan man köpa iPhone XS och XS Max till bästa pris 2020? I slutet av 2018 presenterade Apple sina nya smartphones: iPhone XS, iPhone XS Max och XR. Sedan dess har de blivit bästsäljare i Apple-sortimentet. Sedan dess,…

Apple lanserade sin iPhone XS och iPhone XS Max den 12 september 2018. Även om de inte längre är tillgängliga i den officiella Apple Store sedan iPhone 11 släpptes är de fortfarande en av de bästa smartphonesna på marknaden. De har dock sett sina priser sjunka dag för dag, vilket idag ger dem det bästa valuta för pengarna på marknaden. Så var kan du köpa en iPhone XS till bästa pris 2020?

iPhone XS till bästa pris Baspris: 1159 €

Se fler erbjudanden

Ovan kan du se en jämförelsetabell för att hitta det bästa priset på en iPhone XS i realtid från franska handlare. Som du kan se har priset sjunkit avsevärt sedan lanseringen av iPhone 11. Med detta sagt är värdet för pengarna bara fantastiskt. Om du vill ha en bra iPhone till ett reducerat pris kommer iPhone XS (eller XS Max-versionen) att vara ett utmärkt val.

IPhone XS är fortfarande tillgänglig överallt

Apple har erbjudit sig att göra en första beställning för att köpa den berömda iPhone XS och iPhone XS Max från 14 september kl 09:01. De första leveranserna ägde rum en vecka senare, från den 21 september 2018. Medan de första förseningarna snabbt föll till 3 veckor på vissa modeller, har lager alltid funnits hos nästan alla partnerhandlare. Medan det bojkottade Apple under lång tid har Amazon återvänt till att erbjuda iPhone XS på sin handelsplattform, vilket har gjort det möjligt att se priserna falla snabbare.

Varumärkets tredje iPhone som presenterades – iPhone XR – släpptes till allmänheten en månad efter den första iPhone XS. Idag är alla dessa produkter tillgängliga, och ibland händer det att online-handlare som är aktiva i Frankrike erbjuder några dussin eller till och med hundratals euro i rabatt för dessa senaste smartphones från Apple-märket.

Lanseringsdatum i Frankrike

Lanseringsdatum i Frankrike

Det bör noteras samtidigt att iPhone X inte längre är tillgänglig på Apples webbplats, och att det därför är nödvändigt att välja iPhone XS direkt. Som du kan se i vår jämförelse mellan iPhone X och iPhone XS är skillnaderna mellan smartphones ganska små, både vad gäller tekniska egenskaper och pris (vilket förblir detsamma). Det är framför allt skärmens storlek som innebär den bästa prisskillnaden mellan de två.

Vi kommer fortfarande att uppskatta det nya A12 Bionic-chipet på iPhone XS och iPhone XS Max vilket gör hela systemet snabbare: Face ID ansiktsigenkänning, applikationer etc – och som också lägger till ett lager av artificiell intelligens på Allt. Kort sagt, den här iPhone XS är ännu smartare, och det är en bra anledning att köpa den till bästa pris. Låt oss nu gå vidare till de olika modellerna iPhone XS och XS Max som finns tillgängliga, och särskilt det pris de säljs till just nu.

Var kan jag köpa iPhone XS och iPhone XS Max till bästa pris?

Vi kommer dock att uppskatta en nyhet i den här nya iPhone XS och iPhone XS Max: vi kan nu köpa båda smartphones med en lagring på 512 GB. Den tidigare modellen fanns endast i 64 GB eller 256 GB. Den här gången kan vi därför köpa en smartphone som iPhone XS och iPhone XS Max med ett lagringsutrymme på 64 GB, 256 GB eller 512 GB. nedan, det bästa priset för 64 GB iPhone XS.

iPhone XS till bästa pris Baspris: 1159 €

Se fler erbjudanden

När det gäller priser kommer det att vara ganska standardiserat mellan handlarna för släppet. Det officiella priset börjar från 1159 euro för iPhone XS 64 GB-versionen. Priset går sedan upp till 1449 euro för iPhone XS med en lagring på 512 GB.

iPhone XS Max till bästa pris Baspris: 1 259 €

Se fler erbjudanden

För dem som vill köpa iPhone XS Max är den också tillgänglig från flera partnerhandlare så snart den släpps i slutet av 2018. iPhone XS Max-versionen på 64 GB finns till ett pris av 1259 euro och högsta priset för 512-versionen GB är 1659 euro. Under de första månaderna var distributörerna av dessa två smartphones inte särskilt benägna att göra kampanjer. Eftersom de inte längre är tillgängliga på den officiella Apples webbplats har deras pris till stor del sänkts.

Idag kan du dock hitta flera erbjudanden med rabatter på dessa telefoner. Observera att Amazon har beslutat att återinföra utbudet av Apple-produkter på sin webbplats sedan slutet av 2018. Om de tidigare iPhonerna inte fanns tillgängliga på den amerikanska handelsplattformen när de släpptes, är de nu på ny present. Cdiscount, Fnac eller Darty har också bättre priser på iPhone XS.

iPhone XS

1.599 € iPhone XS

Pris-prestanda-förhållande

9,5 / 10

Vi älskar

  • Kameran
  • Design
  • Kraften
  • iOS 12

Vi gillar mindre

  • Priset
  • Ingen jack
  • Ingen snabbladdare i lådan