Warp Car: OnePlus elektriska sportbil

Warp Car: OnePlus elektriska sportbil

Med mottot “Salute to Speed” introducerade OnePlus sin 6T i en McLaren-upplaga. Men när det gäller sportbilar har den kinesiska biltillverkaren förmodligen inte fått nog av dem än och är nu inställd på att lansera OnePlus Warp Car.

I flera veckor har fans väntat på vad OnePlus äntligen presenterade idag: Warp Car. En lyxig sportbil med hästar under huven. Och hur kan det vara annorlunda? Fordonet har en elmotor och ska vara super snabbt att ladda på bara 20 minuter. Detta beror på en ny teknik där 20 kommersiellt tillgängliga OnePlus Warp-laddare är anslutna till bilen.

Som om det inte redan var ovanligt nog för en smarttelefontillverkare att presentera en elbil av denna storlek läggs extraordinär produktion till. OnePlus Warp Car är helt tillverkad i 3D-utskrift. Konkurrenter som Tesla Roadster, GLM G4, Hypercar Concept One, Nio EP9 eller Ren RS bör börja oroa sig för detta.

Vill du ha mer ? En annan överraskning väntar den kinesiska tillverkaren: Warp Car drivs inte av ratt utan av gester på smarttelefonen. Det är ännu inte klart om du kan låsa det i bilen någonstans eller hålla det fritt i dina händer när du kör och styra det från baksätet.

Accelerera från 0 till 100 km / h när du läser den här meningen.
– OnePlus

Det verkar osannolikt när man tänker på den speciella belysningen av OnePlus Warp Cars. Detta beror på att ficklampans funktion och därmed kamerans LED-blixt används. Ljuset förstärks av tunnlar och speglar. Spegelkameror är också direkt anslutna till telefonen. Autonomi tillkännages vid 470 km.

Naturligtvis är allt detta ett skämt och den som verkligen tror på det bör ta en titt på dagens datum. 😜