Warzone Solos: Single Mode kommer till Battle Royale

Warzone Solos: Single Mode kommer till Battle Royale

Inga lagkamrater eller grupp

Även om vi för närvarande kunde välja att spelets grupp inte var fylld, så slutade spelet till slut inte på lika villkor, eftersom vi befann oss med grupper om tre spelare som är omöjliga att slå i minoritet. Nu, med det nya sololäget, kommer vi dock att kunna hoppa individuellt till länderna i Verdask för att möta 149 Övrig soldater som kommer att kämpa för sina liv.

Pure Battle Royale

Hoppa från planet med fallskärmen och leta efter vapen så snart som möjligt, för någon kan leta efter dig. Som Activision beskriver är det ungefär som ett massivt allt-mot-allt utvecklat på en stor karta.

Utvecklingen av spelet kommer att vara identisk med trios-läget som vi hade hittills (och det är fortfarande tillgängligt). Du kommer att kunna hitta kontrakt för att öka bytet och få vapen av bättre kaliber, och om du faller i strid skickar de dig till Gulag, där vi får en andra möjlighet att omplacera i strid.

Naturligtvis, eftersom du inte har lagkamrater på planen kommer din återkomst genom en omfördelning under betalning inte att vara tillgänglig, så om du besegras i Gulag kommer ditt spel att vara över för alltid. Kom ihåg att du alltid kan hålla ett öga på våra Warzone-tips och tricks för att göra din väg till seger enklare. Hur som helst, med tanke på att nu kommer vi att gå individuellt, spelet kommer att utvecklas annorlunda när du gör det i en grupp, så du bör komma ihåg några tips som kan hjälpa dig:

  • Glöm inte tappar ränder . Att ha en rekognoseringsdron eller en närhetssensor kommer att vara avgörande för att upptäcka närliggande fiender.
  • I Gulag du måste aktivera alla dina sinnen. Det är din sista chans.
  • Kontrakt hjälper dig att få kontanter och köpa vapen på försörjningsstationerna.
  • Håll dig uppdaterad om självåterförsäljningssatser ! De kan rädda dig från döden, men använd dem inte direkt. Analysera situationen och kontrollera att fienden som eliminerade dig har försvunnit. Jag kanske tror att du är helt död, så det är dags att överraska honom.
  • Förtvivla inte om du förlorar för mycket. Spelen kommer att bli mer komplicerade, men du lär dig att lyssna på miljön och förutse dina fienders rörelser. Kanske med det här läget kan du förbättra ditt spel och du kan uppnå seger i lagläge.