Vincent Cassel 600x337

Westworld: Vincent Cassel kommer att bli den stora dåliga säsongen 3!

Här är det som lockar: make till Tina Kunakey kommer att vara med i rollerna för den tredje säsongen av Westworld, serier HBO från förväntningsromanen av Michael crichton. Vincent Cassel borde till och med spela den stora dåliga säsongen 3, en roll som utan tvekan passar den franska skådespelaren och hans glödlampa perfekt (för de som tvivlar på fördelarna med detta val, gå och se Min kung); ytterligare ett nytt huvud för den här säsongen: Aaron Paul, den berömda Jesse från kult-serien slår dåligt, som också skulle ha rätt till en viktig roll.

Vincent Cassel 600x337

Kommer Vincent Cassel att vara en humanoid i nästa Westworld? Den franska skådespelaren skulle spela huvudskurken under säsong 3

För resten bör Westworld säsong 3 tillåta oss att hitta Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve Millay), Jeffrey Wright (Bernard), Ed Harris (The Black Rider), James Marsden (Teddy) samt Rodrigo Santoro ( Hector). HBO ger ingen information om scenariot för tillfället, men vi vet åtminstone att serien kommer att sändas nästa år i USA (och därför nästan samtidigt på OCS i Frankrike).