Windows 10 kommer att anpassa din upplevelse enligt dina användningsområden (spel, kontorsautomation, etc.)

Windows 10 20H2: den andra “stora” uppdateringen 2020 tillkännages

Microsoft har meddelat den andra “stora” uppdateringen för Windows 10 för 2020. Den kommer under andra halvåret och precis som majuppdateringen (som är den första “stora” uppdateringen 2020), kommer att vara ganska mindre.

Windows 10-logotyp 1024x640

Det viktigaste att komma ihåg är att den nya versionen av webbläsaren Microsoft Edge, baserad på Chromium, kommer att integreras som standard och ersätta den som finns från början. Denna version har funnits tillgänglig för nedladdning sedan förra januari och ingenting kommer att förändras för dem som redan har återställt den. Men alla andra användare som uppdaterar Windows 10 har rätt att ändra.

Å andra sidan kommer uppdateringen för andra halvåret att erbjudas som en kumulativ uppdatering för alla som installerade Windows 10 maj 2020-uppdateringen. Med andra ord kommer den att vara på samma nivå som andra korrigerande uppdateringar och en enkel omstart räcker för att installera den. Människor som har en äldre version av Windows 10 och vill uppgradera till den schemalagda uppdateringen om några månader måste dock göra en fullständig installation.

Det finns ännu inte ett specifikt datum för tillgängligheten av uppdateringen i den slutliga versionen. Men det borde vara på hösten baserat på tidpunkten för tidigare år.