winrar

WinRAR Review: Världens mest populära filkompressor

Och det är att även om du är nya användare i dessa lock, så säkert detta populärt Ansökan låter som något för de flesta av er. Inte överraskande är det en mjukvarulösning som har varit med oss ​​under ett stort antal år. Således har det inte slutat växa och utvecklas över tiden, till stor del på grund av dess utbredda användning. Med allt och med det, för de som inte vet det, säg att WinRAR är en kraftfull filformat med flera format.

winrar

WinRAR, den viktigaste filkompressorn

Eftersom många av er kanske redan har kunnat se första hand, används särskilt dessa typer av program för ett stort antal uppgifter. Även om den här vi pratar om är den mest kända finns det många andra liknande förslag. Att säga att dessa filkompressorer i flera år har använts för att minska storleken på våra PC filer. De är också giltiga för grupp flera filer och mappar i en enda fil och därmed skicka eller transportera den bekvämare.

Interfaz Winrar

Sanningen är att verktygen för dessa applikationer är nästan oändliga, mer i den tid som Internet befinner oss i. Således, WinRAR tillåter oss att skicka eller dela stora mängder information på ett mycket mer effektivt och prisvärt sätt. Inte bara för komprimering som sådan utan för förening eller säkerhet. För naturligtvis kan vi också lägga till dessa filer som vi skapar kryptering system, a Lösenord , etc.

Hur laddar jag ner filkompressorn just nu

Därför, för alla de som är intresserade av att kunna ladda ner och börja använda det här programmet som vi pratar om nu, kommer vi att berätta hur man gör det. Att säga att även om vi på Internet hittar en mängd ladda ner källor , mer för sådan populär programvara som denna, är det bästa att använda dess officiella webbplats.

Webb Winrar

Således är det första vi måste göra, från vår favoritwebbläsare, ansluta till den officiella WinRAR-webbplatsen, där vi hittar tillgängliga nedladdningar. Om vi ​​går till fliken Nedladdningar hittar vi den senaste versionen av programmet på flera språk. Samtidigt kan vi välja 32 eller 64-bitars arkitektur , beroende på vår dator, så vi behöver bara klicka på motsvarande länk.

När den körbara filen har sparats på datorn måste vi bara installera den som alla andra program. I installation processen måste vi också associera alla dessa komprimeringsformat som vi vill ha med den här nya applikationen. Det är värt att nämna att alla redan är markerade.

Formatos compresión

Hur laddar jag ner WinRAR för mobil

Samtidigt, förutom nedladdningslänken till programmet som sådan för Windows-datorer, hittar vi här också teman för det eller mobilversionen. Detta är något som vi kan utföra från samma officiella nedladdningsområde för företaget. Specifikt om vi klickar på RAR för mobilen har vi redan direkt tillgång till den officiella Android-butiken och laddar ner programmet från den.

Gratis eller betalt program

Vid denna tidpunkt är det värt att nämna att detta är ett program som, även om vi kan ladda ner och använda det gratis, i teorin är det inte. Egentligen kan den här versionen som vi laddade ner betraktas som en testversion som visar en serie varningsmeddelanden för oss att köpa officiell version av WinRAR . Men sanningen är att om vi kan “uthärda” dessa ständiga meddelanden, kan vi fortsätta använda programmet utan problem och utan att betala en enda euro.

Samtidigt informerar utvecklaren av oss regelbundet från WinRAR själv, så att den fortsätter att växa, vi betalar för det. För allt detta är detta en betalning som kan betraktas som en slags donation i utbyte mot att eliminera irriterande meddelanden och för att hjälpa den framtida utvecklingen av programvaran. Dessutom klargörs det i programhuvudet att det är ett Utvärderingskopia , en rubrik som kommer att finnas kvar tills vi betalar för programvaran, om vi väljer det.

Mensaje compra

Av alla dessa skäl, baserat på det faktum att vi pratar om en filkompressor som har varit med oss ​​sedan förra året 1993 har han tillräckligt med erfarenhet för att erbjuda oss allt som behövs för filkomprimering.