Wonder Woman: den "officiella" sista trailern är verkligen episk för dina fingertoppar

Wonder Woman blir FN: s ambassadör!

Det officiella mötet kommer att äga rum den 21 oktober, men informationen finns redan i alla media; skådespelerskan Lynda Carter, som förkroppsligade Wonder woman i 80-talsserien, sa i en intervju med tidningen Stänga Att den Superhjälte sköld och piska kommer verkligen att bli nästa FN-ambassadör, en chockambassadör vars mål är att främja ” jämställdhet och bemyndigande av alla kvinnor och flickor“.

lynda-carter-wonder-woman

Lynda Carter i rollen som gjorde henne känd bland allmänheten

tumblr_mcjt1lcypu1qhv5sho4_1280

De första Wonder Woman-brädorna

Wonder Woman firar sin 75-årsdag i år (men det visar inte för mycket) och har genom åren, trots sina korta kläder och sexiga shorts (då hennes kjol), blivit en modern ikon för feminism (ja, nej. den radikala feminismen som nu hyser i USA och Europa, låt oss vara tydliga). Wonder Woman kommer att införas i FN: s ambassadör vid en speciell ceremoni den 21 oktober tillsammans med Ban Ki-moon, förmodligen Lynda Carter, men också Diane Nelson, president för DC Entertainment.

wonder-woman-trailer-jpg

Idag spelar den israeliska skådespelerskan Gal Gadot Wonder Woman på skärmen

Och eftersom Wonder Woman definitivt kämpar på alla fronter (förutom att besegra mastiffer 10 gånger större än henne), är det också i år som vi har bekräftats att den vackra Amazonas faktiskt är bisexuell, från munnen till en av stjärndesignerna i Serier, Greg Rucka. FN: s ambassadör, Queer-mus och jordens skyddare i allmänhet: vem talade om det svagare könet?