Xbox Design Lab öppnar tidigare än förväntat

Xbox Design Lab öppnar tidigare än förväntat

Under E3 2016 i juni förra året lyfte Microsoft slöjan på Xbox Design Lab, en ny webbplats som gör det möjligt för spelare att skapa en personlig och officiell controller för sin konsol. Hittills i förbeställning är kontrollerna nu tillgängliga för köp i USA två månader före det datum som ursprungligen meddelades.

Xbox Design Lab

Vid konferensen lovade den amerikanska jätten mer än 8 miljoner möjliga färgkombinationer. Framsidan, baksidan, joysticks, knappar och riktningskuddar kan alla anpassas efter individuell smak och önskemål.

För att dra nytta av det måste du fortfarande planera att spendera $ 79,99 medan en extra bas erbjuds till ett pris av $ 9,99. De första styrenheterna är redan klara i USA och kommer att levereras inom 15 dagar efter de första returerna. För närvarande är Kanada, Puerto Rico och USA de enda som påverkas av den tidiga öppningen av programmet.

Inget datum har ännu definierats för våra regioner men Microsoft borde förmodligen inte dröja med att reagera. Du kan fortfarande simulera din controller genom att anpassa den från företagets webbplats under tiden.