Xbox Series X Et Manette 1 1024x576

Xbox Series X: Frankrike har prioritet för lager och produktion har börjat

Ina Gelbert, som är chef för Xbox-divisionen i Frankrike på Microsoft, meddelade idag två element om Xbox Series X. Detta påverkar Frankrike och produktionen av den nya hemmakonsolen.

Xbox Series X And ​​Controller 1 1024x576

Hon meddelar Xboxygen att hon inte ser någon särskild risk för Frankrike och leverans av konsoler, även om situationen fortfarande kan förändras på grund av hälsokrisen och vad den har i beredskapen under de kommande månaderna. ”Hur som helst, i vår plan idag har vi enheterna för lanseringen. Frankrike är i de prioriterade länderna. Kommer vi att få nog … Det är alltid en stor fråga, och det är här vi inleder diskussioner för oss, och det är min roll att gynna Frankrike framför d ‘andra länder “säger Ina Gelbert.

Chefen tillägger att produktionen av konsolen har börjat. Microsoft börjar tidigt eftersom Xbox Series X inte kommer att finnas tillgängligt förrän i slutet av året. En viss månad har ännu inte släppts av Microsoft, men en november-release är inte omöjlig med tanke på att Xbox One själv släpptes i november för sju år sedan.