PS5 / Xbox Series X: Ubisoft kommer inte att höja priset på sina spel ... för tillfället

Xbox Series X-spelöversikt: spelare är besvikna, Microsoft ber om ursäkt

Microsoft organiserade en Inside Xbox den här veckan för att avslöja spel som planerats för Xbox Series X. Spelare blev besvikna över detta möte och tvekade inte att låta det bli känt: videon av evenemanget på YouTube visar 44 000 likes och 32 000 ogillar.

Assassin Creed Valhalla 1 1024x576

Vad var problemet? Det fanns få “stora” spel, det fanns inga grafiska slag för vissa titlar och speciellt spel saknades, särskilt för Assassin’s Creed Valhalla medan Ubisoft tog upp såsen om detta ämne innan Inside Xbox.

Microsoft har varit medveten om spelarnas besvikelse och Aaron Greenberg, Xbox Marketing Manager, svarar idag:

”Om vi ​​inte hade sagt någonting och bara hade visat May Inside Xbox som vi gjorde förra månaden, tror jag att reaktionerna kan ha varit annorlunda. Det är uppenbart att vi har skapat falska förväntningar och det är vårt fel. Vi uppskattar all feedback och kan försäkra er om att vi tar hänsyn till allt och lär oss som ett team ”.

Ashraf Ismail, Creative Director för Assassin’s Creed Valhalla, tog också ordet:

”Du förväntade dig med rätta att se mer idag. Vi har en lång marknadsföringskampanj framför oss, du kommer att se spelet på djupet och få mycket mer information om spelet Tack för din entusiasm och passion! Var tålmodig med oss ​​och var snäll. Det kommer vara värt det!

I juli kommer en Inside Xbox att presentera nya spel för Xbox Series X som kommer att vara titlar som utvecklats av studior som ägs av Microsoft.