Xbox-spel med guld: spel som erbjuds i mars 2018 på Xbox One och Xbox 360

Xbox-spel med guld: första spelet i september för Xbox One avslöjat

I väntan på den fullständiga listan över “Xbox-spel med guld” -titlar som var tillgängliga i september, har Major Nelson angett namnet på det första spelet som erbjuds på Xbox One. Ingen stor överraskning, det är den nya Earthlock: Festival Of Magic som kan laddas ner gratis om knappt två veckor.

Spel med guld - Xbox

Förra månaden meddelade Snowcastle Games utvecklingsstudio att titeln skulle släppas den 1 september och länken till Games With Gold skapades snabbt. Medan vi väntar på att få tag på spelet i turbaserad strid, berättar utvecklarna lite mer om vad vi kan förvänta oss nästa månad:

”Visionen för Earthlock har varit tydlig från första dagen: SnowCastle ville föryngra tidiga 3D-konsol-RPG med sina fantasivärldar, knäppa, turbaserade, stridsbaserade karaktärer. Konstledningen var tvungen att spela på styrkorna hos ett litet konstlag och använda gränserna för retro 3D-RPG. Alla strukturer har “handmålats”, kameran hjälper till att rama in omgivningen och vägleda spelarens intresse. ”

“Turbaserad strid är en grundläggande ingrediens i spelet. Under utvecklingen testades ett antal olika stridsmekaniker och system för att förfina klassiska koncept. Förbättrade turbaserade stridsstilar introducerar strider som sker direkt med överlappande drag för märkbart snabbare strider. ”

Men ingen mer information att lägga i munnen för andra spel och för Xbox 360 för tillfället.