Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi: en pressbild av Mi Note 2 bekräftar rykten

En pionjär inom detta område, Samsung fortsätter att utnyttja skärmar med böjda sidokanter på bästa sätt med Galaxy S7 Edge och mer nyligen Galaxy Note. Om koreanaren tror att en dag överger “platta” skärmar verkar kinesiska tillverkare ha samma önskningar …

Xiaomi mi not 2

På Meizu borde det nya flaggskeppet i Pro-serien leverera samma böjda gränser, vi väntar också på att den 13 september ska se vilka funktioner som kommer att resultera medan Xiaomi också är på god väg att surfa på denna teknik.

I flera dagar har rykten utbrutits på Mi Note 2, en enhet som förväntas inom kort och har stora likheter med den koreanska konkurrensen. Faktum är att enheten ska ha en fingeravtryckssensor och en skärm som liknar Note 7, den enda verkliga skillnaden från den bakre digitalkameran.

Mi Note 2 som presenteras av pressbilden ovan förväntas presenteras med en Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme och 6 GB RAM för 128 GB lagringsvariant.

Det officiella tillkännagivandet bör inte vara längre, alla ingredienser verkar färdiga. Kom ihåg att september sannolikt kommer att vara upptagen med tillkännagivanden med Berlin IFA som hålls från 2 till 7 september.