Xiaomi Mi Watch Revolve va être lancée à l

Xiaomi Mi Watch Revolve – Den anslutna klockan anländer till Frankrike och runt om i världen

Xiaomi Mi Watch Revolve lanseras internationelltXiaomi Mi Watch Revolve är den första anslutna klockan från det kinesiska företaget som släpps internationellt.

Försäljning av anslutna klockor börjar äntligen ta fart enligt statistiken för första kvartalet 2020. Xiaomi kände spänningen. Detta är den andra iteration av den märkta smartwatchen. Den släpptes i Kina i november 2019.

Nu är det dags att erbjuda världen sin vision om ansluten klocka. För tillfället ändrar Mi Watch Color sitt namn och blir Mi Watch Revolve.

Hur vet vi att Mi Watch Revolve lämnar Kinas gränser? Så döpt om, Mi Watch Revolve verkade som av magi i Mi Watch-applikationen.

Det är listat ovanför den första versionen av klockan och Redmi Band.

Samtidigt kom en spansk Youtuber igång med Mi Watch Revolve som han säger att han köpte på Aliexpress-webbplatsen för 90 €.

Mi Watch Revolve – Xiaomi väljer en cirkulär urtavla

Till skillnad från den första modellen antar Mi Watch Revolve en cirkulär skärm och rör sig bort från designen avÄpple klocka.

AMOLED-skärmen mäter 1,39 tum med en definition på 454 x 454 pixlar. Den har en pulssensor, sömn detektor, GPS, Bluetooth 5.0, NFC, kompass, barometer, gyroskop, accelerometer och omgivande ljussensor.

Klockan är vattentålig och dess 420mAh batteri ger den 14 dagars autonomi. För att uppnå en sådan prestanda går den uppenbarligen inte under WearOS.

Slutligen listar Mi Watch-applikationen också Mi Smart Band 4C-anslutet armband, den internationella versionen av det senaste Redmi Band.

De Xiaomi Mi Watch Revolve bör snart anlända till Frankrike. Vi hoppas att det blir lika billigt som Youtuber.

Via