YACReader: Program för att förbättra kvaliteten på PDF-filer

YACReader: Program för att förbättra kvaliteten på PDF-filer och serier

För de av er som inte vet, måste ni veta att i det här fallet hänvisar vi till ett mångsidigt kontorsfilformat som bland annat kännetecknas av det breda innehållsstöd det har. Och det är att vi i PDF har möjlighet att utan problem använda multimediainnehåll som bilder eller videor, rich text, hyperlänkar, tabeller , digitala signaturer, etc.

YACReader: Program för att förbättra kvaliteten på PDF-filer

På grund av allt detta är detta ett format som för närvarande används i alla typer av miljöer, inklusive officiella. I själva verket har det också blivit en utmärkt filtyp på lång sikt dokumentation lagringsuppgifter. Men på samma sätt kan PDF-filer användas i utbildning sektor eller i personlig egenskap för hantering av egna dokument. Men det ja, hur som helst, i alla dessa måste vi ta hand om kvaliteten på skärmen som de kommer att ha.

YACReader, ett program för att öppna och läsa PDF-filer och serier

Och det är att om vi ska spara viss dokumentation, presentera den för någon officiell anläggning eller helt enkelt för eget bruk, om det inte ser bra ut, är det ett problem. Det är därför vi måste behandla dessa filer på bästa sätt, för vilka vi kan använda vissa specifika applikationer för det.

På grund av allt som diskuteras kommer vi i samma rader att prata om en mycket användbar applikation i dessa uppgifter. Specifikt kommer vi att prata om den ansökan som kallas YACReader . Dessutom är det förutom PDF-filer ett program som är utformat för att kunna läsa vår favorit digitala serier .

Formatos cómics YACReader

Vi pratar faktiskt om en mjukvarulösning som har funnits i några år och som erbjuder mycket intressanta funktioner för dessa filer. Till att börja med kommer vi att berätta att YACReader mitt i installationsprocessen ger oss möjligheten att direkt associera CBR och CBZ filformat med den. Som många kanske redan vet, motsvarar dessa två de mest utbredda komiska formaten idag.

YACReader-korrigeringsfunktioner

En av de mest intressanta aspekterna av detta program är att det låter oss enkelt justera några viktiga parametrar. Specifikt kommer dessa att vara till stor hjälp när du gör PDF-filer eller serietidningar som ska behandlas mer läsbara. Naturligtvis, samtidigt som detta kommer att bidra till att öka visa kvaliteten på dessa.

Sanningen är att vi inte kan bekräfta att användargränssnittet som presenteras av den här föreslagna programvaran är särskilt attraktivt. Men det intressanta är inne. Så snart vi laddar ner och installerar det i Windows hittar vi ett nästan rent gränssnitt.

Interfaz YACReader

Som vi tydligt kan se, tryck bara på O-knappen för att öppna en kompatibel komisk fil eller en PDF. Samtidigt, på toppen av det, hittar vi en serie små knappar som är det som intresserar oss i det här fallet. Först måste vi veta att en bra del av dessa genvägsknappar kommer att användas för att flytta mellan de sidor som utgör den laddade dokumentera . Samtidigt tjänar de till att zooma, justera skärmen eller göra läsningen så bekväm som möjligt.

Men det kan vara så att de dokument vi laddar upp här inte är tillräckligt läsbara eller åtminstone inte som vi vill. Det är därför själva programmet förfogar över en serie funktioner som hjälper oss med allt detta.

Korrigerar ljusstyrka och kontrast för PDF-filer och serier

För att göra detta är det första vi gör att ta en titt på kontrollerna som visas högst upp på huvudmenyn gränssnitt av program . Specifikt på höger sida av den ser vi en knapp i form av ett kugghjul som ger oss tillgång till konfigurationsalternativen.

Abrir konfiguration YACReader

Detta ger oss ett nytt fönster som gör att vi kan göra några ändringar i dokumentet som vi tidigare har laddat in i programmet. Servera som ett exempel att från samma fönster kan vi anpassa hur serierna ses. Således anpassar vi programmets gränssnitt till våra behov eller preferenser.

Leer cómics

Naturligtvis, i fallet som berör oss här och för att förbättra synligheten för serietidningen eller PDF-filen som vi håller på att korrigera, finns vi naturligtvis på fliken som heter Image Adjustment. Här hittar vi parametrarna vi letade efter i formuläret av rullningslister . På detta sätt och som vi redan kan se från första hand kommer vi härifrån att ha möjlighet att justera parametrar för vikten av ljusstyrka, kontrast eller gamma hos bilden i det tidigare laddade dokumentet.

Corregir brillo

Samtidigt är det värt att veta att när vi flyttar rullningslisterna för någon av de tre parametrar utförs motsvarande korrigeringar i realtid. Detta ger oss möjlighet att direkt kontrollera de förändringar som sker i dokumentvisningen och därmed kunna justera så mycket som möjligt. Samtidigt är det värt att nämna att om vi har ändrat originalet för mycket och vet hur man rättar det, har vi Återställa knapp. Detta gör att vi kan återställa dessa inställningar till sin ursprungliga position för att börja om.

Hur laddar jag ner YACReader gratis

Som vi har sett är detta en mycket användbar applikation vid vissa tillfällen, till exempel när du justerar visa nivåer i en PDF . Men med allt och med det, att säga att vi hittar en veteran gratis applikation, så att vi kan använda den i Windows utan kostnad.

För att kunna dra nytta av de fördelar som det ger oss är allt vi behöver göra att ladda ner programmet från den här länken.